Effectief adverteren

Meer traffic naar uw website, meer bezoekers naar uw showroom of het vergroten van uw naamsbekendheid? Bereik uw doelgroep op het juiste moment. Onze adviseurs helpen u graag met de juiste inzet en combinaties, op basis van uw doelstellingen.

Banners en tekstlinks

Hoe gerichter u adverteert, hoe groter de kans op succes. Bij Marktplaats kunt u daarom met banners en tekstlinks adverteren binnen een specifieke doelgroep of specifiek channel. Wilt u nog gerichter communiceren? Maak dan gebruik van onze unieke methoden voor targeting.
Lees meer

Diensten en Vakmensen

Bent u een vakman of dienstverlener? Voor bijna alle soorten diensten is er een passende rubriek op Marktplaats. Advertenties zijn ingedeeld in pakketten waarbij een lange advertentieduur gecombineerd wordt met extra opvalmogelijkheden.
Lees meer

“ Voor Pets Place was het inzetten van Marktplaats voor deze specifieke campagne een test. De zeer positieve resultaten met de aquariums spreken voor zich en hebben er toe geleid dat we Marktplaats structureel ook zijn gaan inzetten op andere productgroepen. Ook hier zien we nu weer zeer positieve cijfers! Online heeft dus ook voor onze business een grote toegevoegde waarde. Pets Place is al zeer actief online en dat zal in de loop van het jaar sterk worden uitgebreid. ”