Starten met adverteren

Gemakkelijk aan de slag met Pro (Admarkt)

Starten met Pro (Admarkt) is eenvoudig. Om jouw bedrijf aan te melden kan je ons registratieformulier in vullen, hierin vragen wij enkele bedrijfs- en NAW-gegevens. Dit neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Vervolgens verifieren wij jouw bedrijfsgegevens, (dit kan ongeveer 1 a 2 werkdagen in beslag nemen) waarna je na goedkeuring direct aan de slag kan!

Wil je liever niet zelf je advertenties aanmaken dan biedt Pro (Admarkt) mogelijkheden om geautomatiseerd te adverteren via een feed- of API-koppeling en je advertenties te plaatsen, of je kan het uitbesteden aan een van de door ons geselecteerde marketingbureaus.

Lees hieronder meer.

Handmatig advertenties plaatsen

1.Handmatig advertenties plaatsen

In slechts enkele stappen plaatst je een Pro (Admarkt) advertentie op Marktplaats.

  1. Log in op jouw Pro (Admarkt) account
  2. Kies “plaats advertentie”
  3. Maak je advertentie op. Geef per advertentie in:
  • Titel en kenmerken
  • Foto’s
  • Advertentietekst
  • Contactgegevens
  • CPC en Budget

Activeer je advertentie en deze is binnen enkele minuten zichtbaar op marktplaats.nl

Lees hier tips voor het opzetten van een campagne.

Automatisch adverteren via API/Feed

2.Automatisch adverteren via API/Feed

Pro (Admarkt) beschikt over een API en een feed oplossing, waarmee je snel het complete aanbod van jouw webwinkel kan doorplaatsen als Pro (Admarkt) advertenties op Marktplaats.

API
Met behulp van de API wordt er een real-time koppeling geplaatst tussen het aanbod in jouw webwinkel en Pro (Admarkt). Zo is jouw aanbod op Marktplaats altijd up-to-date.

Feed
De Marktplaats Pro (Admarkt) feed is een bestand dat alle informatie bevat die vereist is om je Pro (Admarkt) advertenties op te stellen vanuit je webwinkelsoftware. De feed wordt dagelijks ingeladen en vervolgens verwerkt door Pro (Admarkt).

Bekijk onze API/Feed partners

Pro (Admarkt) adverteren uitbesteden

3.Pro (Admarkt) adverteren uitbesteden

Je kan jouw Pro (Admarkt) campagne ook laten beheren door een Pro (Admarkt) Gecertificeerd marketingbureau, dat niet alleen jouw budget en campagnes beheert, maar je ook van rapportages en adviezen voorziet. Zo kan je jezelf zich volledig richten op bijvoorbeeld het inkopen van je producten, facturatie en administratie, personeel en wat er nog meer komt kijken bij het managen van jouw bedrijf.

Pro (Admarkt) werkt met een groot aantal gecertificeerde marketingbureaus die zorg dragen voor de beste resultaten van jouw advertenties.

Bekijk de gecertificeerde bureaus