Starten met adverteren

Gemakkelijk aan de slag met Marktplaats Admarkt

Starten met Admarkt is eenvoudig. Om jouw bedrijf aan te melden kan je ons registratieformulier in vullen, hierin vragen wij enkele bedrijfs- en NAW-gegevens. Dit neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Vervolgens verifieren wij jouw bedrijfsgegevens, (dit kan ongeveer 1 a 2 werkdagen in beslag nemen) waarna je na goedkeuring direct aan de slag kan!

Wil je liever niet zelf je advertenties aanmaken dan biedt Admarkt mogelijkheden om geautomatiseerd te adverteren via een feed- of API-koppeling en je advertenties te plaatsen, of je kan het uitbesteden aan een van de door ons geselecteerde marketingbureaus.

Lees hieronder meer.

Handmatig advertenties plaatsen

1.Handmatig advertenties plaatsen

In slechts enkele stappen plaatst je een Admarkt advertentie op Marktplaats.

  1. Log in op jouw Admarkt account
  2. Kies “plaats advertentie”
  3. Maak je advertentie op. Geef per advertentie in:
  • Titel en kenmerken
  • Foto’s
  • Advertentietekst
  • Contactgegevens
  • CPC en Budget

Activeer je advertentie en deze is binnen enkele minuten zichtbaar op Marktplaats.nl

Lees hier tips voor het opzetten van een campagne.

Automatisch adverteren via API/Feed

2.Automatisch adverteren via API/Feed

Marktplaats Admarkt beschikt over een API en een feed oplossing, waarmee je snel het complete aanbod van jouw webwinkel kan doorplaatsen als Admarkt advertenties op Marktplaats.

API
Met behulp van de API wordt er een real-time koppeling geplaatst tussen het aanbod in jouw webwinkel en Marktplaats Admarkt. Zo is jouw aanbod op Marktplaats altijd up-to-date.

Feed
De Marktplaats Admarkt feed is een bestand dat alle informatie bevat die vereist is om je Admarkt advertenties op te stellen vanuit uw webwinkelsoftware. De feed wordt dagelijks ingeladen en vervolgens verwerkt door Marktplaats Admarkt.

Bekijk onze API/Feed partners

Admarkt adverteren uitbesteden

3.Admarkt adverteren uitbesteden

Je kan jouw Marktplaats Admarkt campagne ook laten beheren door een Marktplaats Admarkt Gecertificeerd marketingbureau, dat niet alleen jouw budget en campagnes beheert, maar je ook van rapportages en adviezen voorziet. Zo kan je jezelf zich volledig richten op bijvoorbeeld het inkopen van uw producten, de facturatie en administratie, personeel en wat er nog meer komt kijken bij het managen van jouw bedrijf.

Marktplaats Admarkt werkt met een groot aantal gecertificeerde marketingbureaus die zorg dragen voor de beste resultaten van jouw advertenties.

Bekijk de gecertificeerde bureaus