Admarkt Succesverhalen

De succesverhalen van de Topaward winnaars van de afgelopen jaren

Iedereen die succesvol producten of diensten wilt verkopen, kan gebruik maken van Admarkt Topadvertentie: of u een startende ondernemer bent of al jarenlang een succesvol bedrijf hebt, met of zonder (web)winkel of website. Via Admarkt Topadvertenties komt u in contact met het koopgerichte miljoenen publiek van Marktplaats. Lees de succesverhalen van Admarkt ondernemers en laat u inspireren!

Admarkt Topawards 2015

Gouden Topaward winnaar 2015
Hanneke van Kooten, Blokhutvillage

Toen tractorchauffeur Jan Van Kooten ruim tien jaar geleden het idee opperde om schuttingen te gaan verkopen via Marktplaats, had partner Hanneke nooit kunnen vermoeden waar dit toe zou leiden. Hanneke van Kooten: “Direct na het plaatsen van een advertentie op Marktplaats was duidelijk dat we een zeer gewild product in handen hadden.”

Dat het mogelijk is om succesvol te zijn zonder internetkennis bewijzen Jan en Hanneke van Kooten als geen ander. “ Het ontbrak ons volledig aan ervaring met internet. We hadden destijds niet eens een website! Toch hebben wij dankzij de inzet van Marktplaats bij de start van ons bedrijf, een groeiende onderneming kunnen ontwikkelen.

Lees hier het complete succesverhaal van Blokhutvillage

Zilveren Topaward winnaar 2015
Raymond Koper, Kofferstunter.nl

De handelsgenen heeft Raymond van zijn vader die met opgekochte partijen op de markt stond. Raymond: “Op een gegeven moment kwam mijn vader bij mij met tien koffersets waar hij vanaf moest. Binnen vier weken verkocht ik deze via Marktplaats. Dit smaakte naar meer. We zijn toen bewust op zoek gegaan naar goedkope reiskoffers en liepen tegen een nieuwe partij aan. Vervolgens liet ik een webwinkel bouwen om zo meer mensen te bereiken. Nadat ik onze Marktplaats advertenties doorlinkte naar onze webwinkel kreeg ik direct enorm veel traffic en direct ook meer verkopen. Dit effect oversteeg al mijn verwachtingen.

Lees hier het complete succesverhaal van Kofferstunter.

Bronzen Topaward winnaar 2015
Wilco van den Akker, Suits you well

Het succesverhaal van de winnaar van de bronzen Admarkt Topaward 2015, Wilco van den Akker en zijn vrouw begon bij een winkel in kinderkleding. Als een stel overenthousiaste beginnende ondernemers maakte Wilco en zijn vrouw alle beginnersfouten die je maar kunt maken. Over de locatie was niet goed nagedacht en het feit dat er in de buurt veel concurrenten actief waren was ook geen reden om eens uit te kijken naar een andere plek. Van den Akker: “Vanuit deze ongunstige positie kwamen we wel op het gunstige idee om kinderkleding te gaan verkopen via het internet. Marktplaats bleek al direct een goede partner. Ineens verkochten we meer kleding dan we ooit via de winkel hadden verkocht.”

Lees hier het complete succesverhaal van Suits you well.

Jonge ondernemer Topaward winnaar 2015
Martin van Zelst, Lamp123

Voor winnaar in de categorie Jonge Ondernemer van de Admarkt Topaward 2015 Martin van Zelst (25), was het een uitgemaakte zaak dat hij in de lampen ging. Van Zelst: “Mijn opa werkte vroeger bij een groothandel in lampen, mijn vader had een lampengroothandel en heeft nu een lampenwinkel in Heemstede.

Sinds twee jaar adverteert Van Zelst via Marktplaats Admarkt. “Ik was op zoek naar goedkope advertentiekanalen in verband met de lage marges die ik hanteer. Dit is een goede zet gebleken. Admarkt bood mij net dat duwtje in de rug dat ik nodig had om te groeien.

Lees hier het complete succesverhaal van Lamp123.

Jonge ondernemer Topaward winnaar 2015
Harmen Koelewijn, Kachelmaterialenshop

Dat de Admarkt Topaward winnaar van 2015 uit de categorie Jonge Ondernemer, Harmen Koelewijn (19) ondernemer zou worden was een uitgemaakte zaak. Het zit hem in de genen; zowel zijn vader als zijn drie broers ondernemen.

Het succes van Kachelmaterialenshop.nl wijdt Koelewijn aan zijn manier van adverteren en aan de klantgerichtheid. “Onze producten zijn scherp geprijsd, we bieden een goede service en we zijn snel. Zowel met leveren als met reageren op vragen uit de markt. Ons bel-me-terug-formulier wordt altijd direct beantwoord.”

Lees hier het complete succesverhaal van Kachelmaterialenshop.

Topaward winnaars van de afgelopen jaren:

  • 2015 – Blokhutvillage, Kofferstunter, Suitsyouwell, Lamp123, Kachelmaterialenshop
  • 2014 – Rozenkelim, Buitenkado, Zwaartafelen, Etrias
  • 2013 – TBLS, A2 Koi, Sanders Fourage, Dr Phone, Kingparts
  • 2012 – Zomerzoen, Droomkroonluchter, Theostet, SB Supply, FietsUniek