Wat biedt Marktplaats Admarkt?

Gemakkelijk online adverteren voor webshops

Marktplaats Admarkt biedt je de mogelijkheid om eenvoudig en doelgericht te adverteren op Marktplaats voor het vergroten van je naamsbekendheid, het verhogen van het aantal bezoekers naar je webshop en het realiseren van directe verkopen.

Met Marktplaats Admarkt adverteer je op de best bekeken plekken van Marktplaats.nl en bereik je een groot publiek. Daarnaast kan je je met je webshop profileren als een vertrouwde verkoper en zelf eenvoudig de advertenties en kosten beheren. Je hebt met Marktplaats Admarkt alles zelf in de hand.

Lees hieronder meer

Beste positie op Marktplaats

Met Marktplaats Admarkt wordt je advertentie altijd getoond bovenaan de resultatenpagina in de Marktplaats rubriek die het beste past bij het jouw productaanbod. Jouw advertentie staat daardoor op de best bekeken posities, en boven de consumentenadvertenties op Marktplaats. Dit geeft jouw webshop grote zichtbaarheid onder het miljoenenpubliek van Marktplaats.

Gratis websitelink

Bij het aanmaken van een Admarkt topadvertentie heb je de mogelijkheid gratis een websitelink toe te voegen. De link kan verwijzen naar de homepage van jouw webshop voor het creëren van extra verkeer, of leiden naar de productpagina op jouw webshop voor directe verkoop aan potentiële klanten.

Naast zichtbaarheid van de link in je productadvertentie zelf, wordt deze ook weergegeven bij je advertentie in de zoekresultatenlijst op Marktplaats.

Je persoonlijke verkoperspagina

Als Marktplaats Admarkt adverteerder heb je standaard een verkoperspagina waar al jouw advertenties op worden weergegeven. Met deze verkoperspagina kan je jouw bedrijf aan je potentiële klanten laten zien en je onderscheiden van je concurrentie.

De verkoperspagina kan je zelf vormgeven door een bedrijfslogo toe te voegen, een goede omschrijving van jouw bedrijf, contactgegevens en beeldmateriaal.

Een Marktplaats-gebruiker komt op jouw verkoperspagina terecht als een gebruiker via één van jouw Admarkt-advertenties wordt geklikt op ‘bekijk alle advertenties’.

Persoonlijke beheeromgeving

Je kan jouw Admarkt-advertenties eenvoudig beheren via jouw persoonlijke beheeromgeving. In deze beheeromgeving kan je 7 dagen per week en 24 uur per dag je advertenties aanpassen, toevoegen of verwijderen. Daarnaast geeft de beheeromgeving je een duidelijk overzicht van de geplaatste advertenties en het resultaat van deze advertenties.

In jouw persoonlijke beheeromgeving kan je onder andere:

  • Het verkeer vanuit Admarkt naar jouw website inzien;
  • Onderlinge advertentie resultaten vergelijken;
  • Advertenties optimaliseren voor beter resultaat;
  • Budgetten aanpassen op basis van resultaat.