API Partners

Geautomatiseerd adverteren in de auto categorie op Marktplaats.

Via onderstaande partners is het mogelijk om geautomatiseerd advertenties te plaatsen binnen de auto-onderdelen en auto diversen categorieën. Deze advertenties kunnen geautomatiseerd geplaatst worden via een koppeling met jouw systeem. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onderstaande partners.

Onze partners:

Autodata
Levert oplossingen waarmee je sneller en slimmer beslissingen kunt nemen, van inkoop tot verkoop. Houd eenvoudig de voorraad en bedrijf in beeld. Bied klanten en handelsrelaties het online gemak en de service die zij verwachten. Autodata laat verkoopsucces geen toeval zijn. Volg de resultaten van jouw bedrijf en besteed jouw marketing budget slimmer en efficiënter.

Naar Autodata
VWE
Met het alles-in-1 systeem van RDW-provider VWE regelt u alles rondom een voertuig: van vrijwaren tot tenaamstellen, van APK-afmelden tot adverteren. Wilt u uw voertuigen in één keer op verschillende websites plaatsen? En wilt u alle reacties op uw advertenties in één systeem bijhouden? Het kan via VWE! Bekijk alle mogelijkheden van bijvoorbeeld adverteren nu op VWE.

Naar VWE
RDC
Klanten vertrouwen al meer dan 40 jaar op RDC voor betrouwbare, actuele informatie en hoogwaardige procesintegratiediensten. Onze dochter inMotiv ontwikkelt innovatieve diensten voor het autobedrijf. Alle processen in de branche worden door ons ondersteund met informatie en automatiseringsoplossingen. Van voorraadbeheer tot marktanalyse voor jouw bedrijf.

Naar RDC
Autodealers.nl
Autodealers.nl is een organisatie die ondersteunende diensten levert aan de autobedrijven die aangesloten zijn, ter bevordering van hun online verkoop. Deze ondersteunende diensten bestaan onder andere uit het managen van de occasionvoorraad, de online presentatie van het autobedijf en het aanbieden van alle advertenties op onder andere Marktplaats.

Naar Autodealers.nl
Hexon
Hexon heeft een uitgebreid netwerk aan koppelingen met portals in binnen- en buitenland. Onze klanten gebruiken dit netwerk om hun voorraad op Internet of in andere media te adverteren. Hexon hanteert een heldere, open filosofie voor zowel het aan- als uitleveren van gegevens. Iedere partij, die gegevens wil aanleveren ten behoeve van adverteren, is welkom.

Naar Hexon
Autosoft
Autosoft is sinds 1999 actief met het verzorgen van internetdiensten in de autobranche en beschikt over ruime ervaring in (responsive) webdesign en software ontwikkeling. Autosoft is gespecialiseerd in de online presentatie van jouw autobedrijf en voertuigen. Autosoft is door ervaring en kennis van de automotivesector als geen ander in staat te leveren waar jouw klanten om vragen.

Naar Autosoft
Motoroccasion
Motoroccasion levert verkoopondersteuning en online oplossingen aan alle partijen in de motorbranche. Met Motoroccasion.nl als grootste motorverkoopportal van Nederland en Qonnex, het softwarepakket van Motoroccasion, worden partijen ontzorgd en geholpen met het succesvol beheren van de voorraad, advertenties, websites, financieringen, motorverzekeringen en RDW diensten. Op PC, smartphone en tablet.

Naar Motoroccasion
Autotelex
Autotelex is de marktleider in motorvoertuigengegevens. Wij bieden actuele, objectieve en betrouwbare informatie over individuele auto’s, motorfietsen, bedrijfswagens en complete wagenparken. De waarden in de Autotelex database gelden als norm bij waardebepaling voor duizenden professionals in de branche. Het maakt voor hen een afgewogen beslissing mogelijk, bijvoorbeeld bij inruil, verzekering, schade, import en export. Dat is de norm van Autotelex: de norm in waarden.

Naar Autotelex
Eurostocks
Miljoenen kopers in heel Europa zijn dagelijks op zoek naar onderdelen, banden, velgen en accessoires. Nieuw of gebruikt, ze vinden het online. Beschik jij over een zolder vol met auto-onderdelen en staat dat nog niet online? Niemand die het weet! EuroStocks biedt jou een webshop module waarmee je jouw auto-onderdelen, banden en velgen slim en goedkoop kunt adverteren op Marktplaats en 2dehands.be. Daardoor wordt jouw bedrijf én haar onderdelen online vindbaar voor kopers in het binnen- en buitenland. Alles is gemakkelijk te bestellen via iDeal. Probeer EuroStocks 30 dagen gratis en plaats eenvoudig door naar marktplaats.nl, mobile.de en 2dehands.be.

Naar Eurostocks
Mobilox
Mobilox is hét beste voorraadbeheer- en adverteer systeem voor de mobiliteitsbranche. Simpel, snel en doeltreffend je voertuigen en onderdelen adverteren en beheren.
Naast websites en geïntegreerde RDW diensten bieden we ook allerlei handige tools, dat maakt Mobilox de beste keuze voor de beste prijs. Laat ons je overtuigen, vraag vandaag nog een demo aan.

Naar Mobilox
GO-Remarketing Solutions
GO Remarketing Solutions is bekend van haar occasion management system Used Car Controller. Op het platform start het gebruikte auto proces bij de taxatie en eindigt bij de verkoop. Met de naadloos geïntegreerde RDW-diensten bespaar je veel tijd en kosten. Met onze unieke leadstatistieken neem jij de beste beslissingen. Voor maximaal rendement, kijk je op de website van Go-Remarketing Solutions. Met Used Car Controller wordt je de beste in je vak.

Naar GO-Remarketing

Wil je advies op maat over adverteren op Marktplaats?

Bij onze gratis Ondernemersdesk staan we altijd voor je klaar.


Bereikbaar:
maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00 uur zaterdag gesloten