API Partners

Geautomatiseerd adverteren in de auto categorie op Marktplaats

Via onderstaande partners is het mogelijk om geautomatiseerd advertenties te plaatsen binnen de auto-onderdelen en auto diversen categorieën. Deze advertenties kunnen geautomatiseerd geplaatst worden via een koppeling met jouw systeem. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onderstaande partners.

Autodata levert oplossingen waarmee je sneller en slimmer beslissingen kunt nemen, van inkoop tot verkoop. Houd eenvoudig de voorraad en bedrijf in beeld. Bied klanten en handelsrelaties het online gemak en de service die zij verwachten. Autodata laat verkoopsucces geen toeval zijn. Volg de resultaten van jouw bedrijf en besteed jouw marketing budget slimmer en efficiënter.

Neem contact op

Met het alles-in-1 systeem van RDW-provider VWE regelt u alles rondom een voertuig: van vrijwaren tot tenaamstellen, van APK-afmelden tot adverteren. Wilt u uw voertuigen in één keer op verschillende websites plaatsen? En wilt u alle reacties op uw advertenties in één systeem bijhouden? Het kan via VWE! Bekijk alle mogelijkheden van bijvoorbeeld adverteren op www.vwe.nl/adverteren

Neem contact op

Klanten vertrouwen al meer dan 40 jaar op RDC voor betrouwbare, actuele informatie en hoogwaardige procesintegratiediensten. Onze dochter inMotiv ontwikkelt innovatieve diensten voor het autobedrijf. Alle processen in de branche worden door ons ondersteund met informatie en automatiseringsoplossingen. Van voorraadbeheer tot marktanalyse voor jouw bedrijf.

Neem contact op

Autodealers.nl is een organisatie die ondersteunende diensten levert aan de autobedrijven die aangesloten zijn, ter bevordering van hun online verkoop. Deze ondersteunende diensten bestaan onder andere uit het managen van de occasionvoorraad, de online presentatie van het autobedijf en het aanbieden van alle advertenties op onder andere Marktplaats.

Neem contact op

Hexon heeft een uitgebreid netwerk aan koppelingen met portals in binnen- en buitenland. Onze klanten gebruiken dit netwerk om hun voorraad op Internet of in andere media te adverteren. Hexon hanteert een heldere, open filosofie voor zowel het aan- als uitleveren van gegevens. Iedere partij, die gegevens wil aanleveren ten behoeve van adverteren, is welkom.

Neem contact op
autosoft api partner marktplaats

Autosoft is sinds 1999 actief met het verzorgen van internetdiensten in de autobranche en beschikt over ruime ervaring in (responsive) webdesign en software ontwikkeling. Autosoft is gespecialiseerd in de online presentatie van jouw autobedrijf en voertuigen. Autosoft is door ervaring en kennis van de automotivesector als geen ander in staat te leveren waar jouw klanten om vragen.

Neem contact op

Wil je een occasionbeheersysteem op je smartphone of tablet? Used Car Controller zorgt ervoor dat je zowel op desktop als via de app je voorraad gebruikte auto’s beheert en publiceert. Wil je geïntegreerd vrijwaren en tenaamstellen? Used Car Controller regelt het, net als je handelsbiedingen, prijskaarten, en voorraadlijsten (zowel op papier en in je eigen website).

Neem contact op