Met 8.200.000 koopgerichte bezoekers per maand is Marktplaats het grootste Nederlandse E-commerce – en handelsplatform. Door dit koopgerichte miljoenenpubliek genereert Marktplaats Zakelijk een enorme hoeveelheid data over het online aankoopproces. Met deze kennis uit deze onuitputtelijke data adviseert het team van Marktplaats Zakelijk u graag in de meest effectieve manier van online adverteren. Alle onderzoeken, cases en nieuwsberichten zijn gebundeld op deze pagina.

Nieuws, onderzoek en cases

Marktplaats & BOVAG: take the lead!

Afgelopen dinsdag was het tijd voor het jaarlijkse feestje van de Nederlandse autodealers, het BOVAG-dealercongres. Het thema van de bijeenkomst was ‘Take the lead’.

lees verder

Positie-analyse vergroot effect programmatic campagnes

Home Blog 9 September 2014Blog Programmatic bying kan effectiever. Door als publisher data te delen over de prestaties van bannerposities wordt het voor

lees verder

Data is de sleutel tot succes.

Marktplaats is allang niet meer het exclusieve domein van consumenten. Met miljoenen unieke koopgerichte bezoekers en een brede advertentieportfolio biedt Marktplaats ook bedrijven volop kansen.

Lees meer lees verder

‘Adverteerder, vergroot je impact op mobiel met de Marktplaats Interscroller’

Op Marktplaats is 77% van de pageviews via mobiel. Toch wordt er relatief nog weinig mobiel geadverteerd.

lees verder

Learnings van de NADA 2017

Tijdens mijn bezoek aan het jaarlijkse congres van de NADA (National Automobile Dealers Association), zag ik bij elke workshop die ik volgde en bij elke expert die ik sprak een rode lijn in het verhaal.

lees verder

Als online ondernemer beginnen op Marktplaats

Als online ondernemer starten op Marktplaats, hoe kan je jouw onderneming online laten groeien.

Lees meer lees verder

‘Voor jou’: Een extra positie voor Admarktadverteerders

Goed nieuws! Admarktadverteerders hebben sinds kort een extra advertentiepositie: je webshop is zichtbaar in de Voor jou homepagefeed. Lees snel meer.

lees verder

100ste NADA in New Orleans

Afgelopen week organiseerde de Amerikaanse autodealers de 100ste NADA in New Orleans. Namens Marktplaats waren, Michiel Aker en ikzelf erbij!

lees verder

Online adverteren: the battle

Online adverteren kan via Facebook, Google of Marktplaats: allemaal interessante advertentiekanalen om in te zetten om nieuwe klanten naar je webwinkel te krijgen.

Lees meer lees verder

Veel attentie voor Admarkt tijdens de WWVD

Dit jaar vond voor de 11e keer het het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen.

lees verder

Webshop Ik Ben Zo Mooi: ‘Je doelgroep moet je wél kunnen vinden. Marktplaats zorgt hiervoor.’

Ik Ben Zo Mooi verkoopt hippe baby- en kinderkleding & lifestyle-accessoires via Marktplaats Admarkt. Met gemiddeld 1,3 miljoen bezoekers per maand in de categorie Kinderen en Baby’s is het bereik van Marktplaats enorm.

lees verder