De LOEY award is een prestigeuze award in de online wereld. Marktplaats is een van de hoofdsponsors van deze awards, mede doordat de organisatie van de LOEY Awards zich inzet voor (startende) online ondernemers. Marco Aarnink van Drukwerkdeal.nl is de grote winnaar. Naast de LOEY Award werden er ook vijftien jonge bedrijven genomineerd voor de LOEY Starters Awards.

Aarnink is in 2005 begonnen met Drukwerkdeal.nl, hij ontdekte een efficiënte manier om groot formaat drukwerk te leveren en zette vanaf het begin de kracht van het internet in om zijn business te laten groeien. Inmiddels is Drukwerkdeal.nl een van de grootste webwinkels als het gaat om drukwerk en promotiematerialen.

Juryvoorzitter Daniel Ropers zegt het volgende over de grote winnaar: ‘Marco is in staat geweest om met goed ondernemerschap een ouderwetse business, weer leven in te blazen. Door het internet te gebruiken als verkoopkanaal, wist hij op grote schaal orders binnen te halen.

Starter Awards

Naast de winnaar van de LOEY Award, zijn er dit jaar LOEY Starter Awards uitgereikt aan veelbelovende online starters. Met meer dan 1400 stemmen gaan de volgende starters met een starters award naar huis:

• E-commerce, Marten Blankensteijn – Blendle
• E-health, Martine Rooth – Fysiovoorjou.nl
• Tech, Lars van Wieren – Starred
• Education, Zoran Kovacevic – Studygrasp
• Marketing en Media, Fabian Dudek – Nestpick