20 November 2020

Marktplaats helpt jou bij de stap van offline naar online

Meld je aan voor het gratis begeleidingsprogramma in online handelen.

Zie jij je omzet tijdens de coronacrisis teruglopen en heb je daardoor de stap van offline naar online gemaakt? Of ga je deze binnenkort maken? Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor het gratis Marktplaats programma voor ondernemers. Hierin word je gedurende twee maanden intensief begeleid in het reilen en zeilen van succesvol ondernemen op ons platform. Zo word je geholpen met de zichtbaarheid van je onderneming en hoe je rendabel adverteert. Hiermee wil Marktplaats jou als ondernemer een helpende hand toereiken.

We gaan jou in deze uitdagende tijd helpen een goede overstap te maken naar het succesvol(ler) zijn in het online handelen. Een team van Marktplaats-specialisten begeleid je persoonlijk bij het opstarten of verbeteren van de online handelsactiviteiten op Marktplaats. Van het vergoten van online zichtbaarheid en het opstellen van doeltreffende advertenties tot maatwerktips voor het inrichten van online winkels en het aanbieden van assortiment op basis van vraag en aanbod. We roepen je op om je voor 4 december 2020 aan te melden voor dit gratis programma.

Aanmelden

Van een uit de hand gelopen hobby tot aan een midden- en kleinbedrijf, iedereen kan zich aanmelden. Wil jij meedoen en jouw online handel(en) een echte boost geven nu dat zo welkom is? Meld je dan nu aan via ondernemeropmarktplaats@bijlpr.nl.
Aanmelden kan tot 4 december 2020 per mail met daarin een motivatie voor deelname, beknopte informatie over de onderneming en de vestigingsplek. Er is een beperkte beschikbaarheid. Uit de aanmeldingen selecteren we een aantal ondernemers, die de handelssite kosteloos gaat helpen een goede overstap te maken naar online handelen. Begin januari maken wij bekend welke ondernemers deelnemen aan het programma en de begeleiding start begin 2021.

Meld je nu aan via ondernemeropmarktplaats@bijlpr.nl en mogelijk begeleiden wij jou naar succesvoller online handelen binnen Marktplaats!

Met jouw deelname maken we ook mooie verhalen om ook andere collega-ondernemers te inspireren over handelen op Marktplaats (dit betreft sfeerverhalen, natuurlijk zonder bedrijfsspecifieke/inhoudelijke informatie) voor inzet op Marktplaatskanalen en eventueel via media (persberichtgeving). Dit wordt na selectie verder besproken en toegelicht.