Koppel het aanbod van je webshop aan Marktplaats Pro.

Met Pro plaats je eenvoudig het complete productaanbod van je webshop door op Marktplaats.

Website koppelen

Automatiseer je advertenties

Plaats snel het complete productaanbod van je webshop door als Pro-advertentie op Marktplaats. Zo hoef je niet steeds zelf losse advertenties aan te maken, maar regel je dat via een API- of feedoplossing. Zo gaat het plaatsen van advertenties veel sneller en verloopt ook het doorvoeren van aanpassingen automatisch.

Wat is een API-oplossing?

Met behulp van de API wordt er een real-time koppeling geplaatst tussen het aanbod in je webwinkel en Marktplaats Pro. Zo is je aanbod op Marktplaats altijd up-to-date.

Wat is een feed-oplossing?

De Marktplaats Pro feed is een bestand dat alle informatie bevat die nodig is om je Pro-advertenties op te stellen vanuit de webwinkelsoftware. De feed wordt dagelijks ingeladen en verwerkt.

Maak een koppeling met behulp van onze partners

Marktplaats biedt zelf geen API of feedoplossingen aan. We werken daarvoor samen met onze gecertificeerde, technische partners. Wil je je webshop koppelen? Bekijk onze partners en neem direct contact met hen op.

Bekijk partners

Draait jouw webshop op Shopify?

Ook met Shopify kun je je webshop automatisch koppelen aan Marktplaats. De artikelen uit je webshop worden direct omgezet naar Pro-advertenties op ons platform. De koppeling is gratis, je betaalt alleen voor de advertentiekosten.

Installeer de Shopify plugin