Shopify met
Marktplaats Pro.

Hé ondernemer, gebruik jij Shopify voor je webshop? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt nu je webshop namelijk automatisch koppelen aan Marktplaats. Daardoor worden de artikelen uit je webshop direct omgezet naar een Marktplaats Pro-advertentie op ons platform. De koppeling is gratis, je betaalt alleen voor de advertentiekosten.

Installeer de Shopify plugin

Wat is Shopify?

Shopify is een platform met alle e-commerce- en point-of-sale-functies die je nodig hebt om jouw bedrijf te starten, te beheren, en te laten groeien. En voor groei zet je Marktplaats in, want zo bereik je makkelijk een miljoenenpubliek.

Shopify-gebruikers kunnen via de Shopify App Store de Marktplaats Pro-plugin downloaden om zo automatisch hun voorraad te adverteren via Marktplaats Pro-advertenties. Zo spreek je nieuwe doelgroepen aan en kun je jouw omzet verhogen.

Voordelen van Shopify

  • Eenvoudige koppeling tussen Shopify en Marktplaats Pro. Je beheert de advertenties direct in de Shopify omgeving.
  • Adverteer alleen met producten die op dat moment in je webshop op voorraad zijn. Is een product niet voorradig, dan verdwijnt de advertentie automatisch van Marktplaats.
  • Stel de klikprijs van de Marktplaats Pro-advertentie(s) in via je Shopify-omgeving.

Heb je een vraag over de Marktplaats Pro app op Shopify? Neem dan contact op met support@woosify.com

Zo koppel je jouw webshop aan Marktplaats

  1. Maak een Marktplaats Pro-account aan. Ben je nieuw en heb je nog geen Pro-account? Dan krijg je met actiecode ShopifyMPpro eenmalig € 50 zodat je zakelijk adverteren op Marktplaats kunt uitproberen.
  2. Ga naar de Shopify App Store en installeer de Marktplaats Pro-app.
  3. Koppel de applicatie in jouw Shopify-omgeving en login met jouw Marktplaats Pro-account.
  4. Selecteer de producten die je wilt adverteren op Marktplaats en pas zo nodig de specifieke ad-instellingen aan.

Meer weten over hoe je Marktplaats optimaal kunt inzetten?

Bekijk dan onze video’s hier. Ook hebben we een kenniscentrum vol handige artikelen die jou als ondernemer helpen om succesvol online te adverteren.