Geautomatiseerd adverteren

Eenvoudig Pro (Admarkt) handelingen uitbesteden

Je kan het productaanbod van jouw webshop gemakkelijk koppelen met Marktplaats Pro (Admarkt) met behulp van onze gecertificeerde partners. Zo hoef je niet product-per-product advertenties aan te maken op Pro (Admarkt) wat natuurlijk veel tijd bespaart.

Adverteren via API/Feed

Marktplaats Pro (Admarkt) beschikt over een API en een feed oplossing, waarmee u snel het complete aanbod van uw webwinkel kunt doorplaatsen als Pro (Admarkt) Topadvertenties op Marktplaats.

API
Met behulp van de API wordt er een real-time koppeling geplaatst tussen het aanbod in uw webwinkel en Marktplaats Pro (Admarkt). Zo is uw aanbod op Marktplaats altijd up-to-date.

Feed
De Marktplaats Pro (Admarkt) feed is een bestand dat alle informatie bevat die vereist is om uw Admarkt Topadvertenties op te stellen vanuit uw webwinkelsoftware. De feed wordt dagelijks ingeladen en vervolgens verwerkt door Marktplaats Pro (Admarkt).

Bekijk onze API/Feed partners
api feed koppeling

Gecertificeerde bureaus

U kunt uw Marktplaats Pro (Admarkt) campagne ook laten beheren door een Marktplaats Pro (Admarkt) Gecertificeerd Bureau, dat niet alleen uw budget en campagnes beheert, maar u ook van rapportages en adviezen voorziet. Zo kunt u zich volledig richten op bijvoorbeeld het inkopen van uw producten, de facturatie en administratie, uw personeel en wat er nog meer komt kijken bij het managen van uw bedrijf.

Marktplaats Pro (Admarkt) werkt met een groot aantal gecertificeerde bureaus die zorg dragen voor de beste resultaten van uw advertenties.

Bekijk de gecertificeerde bureaus