Alle advertentiemogelijkheden van Marktplaats op een rij

Op Marktplaats kan je op verschillende manieren in contact komen met een koopgericht miljoenenpubliek. Vind hier alle advertentiemogelijkheden op een rij en ontdek welke oplossing het beste past bij jouw bedrijf of dienst. Het team van Marktplaats adviseert je graag.

Ik wil producten verkopen

Marktplaats Pro

Marktplaats Pro is een snelle manier om zeer doelgericht producten te verkopen, naamsbekendheid op te bouwen en verkeer naar jouw (web)winkel te realiseren.Naar Pro (Admarkt)

Ik wil naamsbekendheid, auto’s verkopen of diensten aanbieden

Marktplaats Media

Met online banners, verleid je op Marktplaats jouw klanten nog kort voor het koopmoment. Van grote Rich Media formaten tot gerichte banners beïnvloed je jouw doelgroep doelgericht in hun koopproces.

Naar Marktplaats Media

Marktplaats Automotive

Marktplaats Automotive biedt autobedrijven de mogelijkheid om occasions en nieuwe auto’s te verkopen of om jouw merk te versterken bij 2,7 miljoen potentiële autokopers per maand. Adverteren in de grootste autoshowroom van Nederland.Naar Marktplaats Automotive

Marktplaats Diensten

Marktplaats-bezoekers zoeken binnen de groep Diensten en Vakmensen snel en gemakkelijk de juiste, beste en meest betrouwbare dienstaanbieder of vakman.Naar Marktplaats Diensten

de Ondernemersdesk

088 008 26 26

Bereikbaar: maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00 uur