Terug naar overzicht

Betere leads en makkelijker verkopen

Een update in de app zorgt voor kwalitatief betere leads en daarmee ook meer autoverkoop. Mogelijke kopers komen makkelijker met je in contact en kunnen meer informatie achterlaten. Zo weet je meer en kun je beter inspelen op de klantvraag.

We willen het verkopen zo makkelijk mogelijk maken. Deze update is daar een volgende stap in. Omdat mensen nu meer informatie kunnen achterlaten gaat de kwaliteit van leads omhoog en weet je beter waar klanten naar zoeken. Zo haal je meer uit je leads en geef je je autoverkoop een boost.

Testresultaten

De update is uitgebreid getest. Na de livegang zagen we meteen resultaat. Zo bevat nu bijna 60% van de leads een telefoonnummer. Dat betekent bijna 40% meer leads met telefoonnummer. Dealers kunnen mogelijke klanten zo makkelijker en sneller bereiken. We versnellen daarmee het verkoopproces.

Maar daarmee zijn we er nog niet. Voor nu is de update alleen nog beschikbaar in de app. We zijn druk bezig om ook een versie te ontwikkelen voor web. Zo maken we het voor kopers ook aantrekkelijk om via de computer contact op te nemen. We houden je hiervan natuurlijk op de hoogte. Houd je mail dus goed in de gaten.