Advies Marktplaats

De route naar een succesvol verkoopproces

Begint hier

Het stappenplan naar succes

Marktplaats Ken je koper

Hoofdstuk 1

Ken je koper

Zoveel mensen, zoveel wensen. We geven je graag inzicht over verschillende type klanten en hoe zij keuzes maken.

Hoofdstuk 2

De perfecte advertentie

Bestaat de perfecte auto-advertentie? Daarvoor hebben we onderzoek gedaan naar duizenden advertenties op Marktplaats. Lees hier de do’s en don'ts.

Hoofdstuk 3

Branding

Hoe presenteer je je eigen bedrijf? Je kent jouw business door en door, maar hoe laat je dat zien aan 2.7 miljoen potentiële autokopers? Bekijk de tips & tricks voor een sterke presentatie.

Hoofdstuk 4

Analytics

Wat werkt en wat niet? In dit hoofdstuk lees je alles over analytics en hoe je het kunt inzetten om jouw prestaties te verbeteren.

Hoofdstuk 5

Pro

De uitstraling van jouw online showroom is net zo belangrijk als die van je echte showroom. In dit hoofdstuk lees je meer over hoe je jouw aanbod  optimaal kunt presenteren op Marktplaats.

Hoofdstuk 6

Succes

Als verkoper bepaal je je eigen succes. Maar met onze jarenlange ervaring hebben we wel wat slimme tips verzameld. Zo zet je elke verkoopkans om in succes!

Wie is Paul de Vries?

Paul de Vries is oprichter van onder andere Nieuweautokopen.nl en #DCDW, het bedrijf waarmee hij dealers en autobedrijven traint in effectieve leadopvolging. Daarnaast is hij key-automotive spokesperson en trotse ambassadeur van Marktplaats en 2dehands.

Paul de Vries