20 January 2020

Ik kan nu eindelijk laten zien dat ik een professioneel bedrijf ben

Ondernemende verkoper Michel Mirjavanmard van TTM Wonen in Den Haag adverteert op Marktplaats met Pro (Admarkt). En hij gebruikt het Plus-pakket. Hij vertelt ons dat zijn advertenties meer opvallen en het allerbelangrijkste: hij kan zich nu eindelijk beter onderscheiden van particuliere verkopers.

Hoe het begon
Michel werkt in een familiebedrijf. Zijn ouders startten met het verkopen van Perzische tapijten in 1974. En twaalf jaar geleden is Michel begonnen met het importeren van meubels uit Indonesië.

‘Ik zette de meubels op Marktplaats en toen ik Pro ging gebruiken, ontplofte het. Ik werd zelfs tweede in 2012 bij de Admarkt Topawards. En nog steeds komen de meeste klanten via Marktplaats.’

Heldere communicatie
‘We zijn een professioneel bedrijf met een flexibele en persoonlijke service en dat konden we eerder niet goed overbrengen aan kopers. De eigen Verkoperspagina die bij het Plus-pakket zit, geeft daar nu alle ruimte voor. Vooral de USP’s, de plek om bijzonderheden te communiceren, helpen enorm.’

Een heel belangrijk punt voor TTM Wonen, omdat kopers vaak nog denken dat producten op Marktplaats altijd tweedehands zijn. Michel zegt hierover, ‘Ik wil dat klanten weten waar ze aan toe zijn en in ons geval betekent dat nieuwe producten en een goede service.’

Ga bewust om met elke reactie
Geheel in lijn met Michel’s visie op communicatie, is dat hij altijd reageert op berichten via Marktplaats. Hoe gek ze soms ook zijn. ‘Elke klant is er één, dus ben ik altijd beleefd en reageer ik snel. Bovendien vind ik klantcontact het leukste aan adverteren op Marktplaats.’

Het meeste wordt door externe transporteurs bezorgd, maar Michel springt regelmatig op zondag en maandag zelf in de bus om meubels te bezorgen en klanten te zien die niet in de zaak komen. ‘Zo ontmoet ik heel veel verschillende mensen en maak ik de meest bijzondere dingen mee.’