Succesverhaal

De kracht van hergebruik en zakelijke kansen op Marktplaats

Terug naar overzicht

28 november 2023

De kracht van hergebruik en zakelijke kansen op Marktplaats

Met maar liefst acht miljoen bezoekers per dag is Marktplaats voor vele ondernemers een interessant platform om handel te drijven

Welke mogelijkheden biedt het platform specifiek en wat zijn de voordelen? Anouk Bezemer (Marketing Manager bij Marktplaats), Clemens Timmermans (Hoofd Markplaats Zakelijk) en ondernemer Jim Strootmans delen hun ervaring bij New Business Radio.

Podcast deel 1 – Waar moet je rekening mee houden wanneer je start met ondernemen op Marktplaats?

Waarom is Marktplaats het perfecte platform om je product onder de aandacht te brengen. Aan de hand van verschillende voorbeelden en tips neemt zowel Markplaats als Jim luisteraars mee in dit verhaal.

Podcast deel 2 – Jim vertelt over zijn ondernemersavontuur en welke lessen hij gedurende de rit heeft geleerd

Jim Stroot

mans is eigenaar van HG Sports. Het bedrijf verkoopt tweedehands ski’s, snowboards en sportartikelen. Jim verkoopt naast zijn eigen website ook al een aantal jaar via Marktplaats. Jim vertelt over zijn ondernemersavontuur en welke lessen hij gedurende de rit heeft geleerd.

Podcast deel 3 – Hoe kun je als ondernemer je voordeel doen en aansluiten op de actualiteit?

Met dagelijks nieuwe 350.000 advertenties ziet Marktplaats direct wat zich in de maatschappij afspeelt. Van winterbanden, wanneer de winterperiode weer aanbreekt, tot aan kampeerartikelen wanneer Nederlanders weer bezig zijn met hun zomerplannen. Hoe kun je als ondernemer je voordeel doen en aansluiten op de actualiteit? In de laatste reeks van de podcast New Business Radio deelt Marktplaats tips.