Loom-bandjes, de trend van deze zomer

Waar waren de Marktplaats-gebruikers nou eigenlijk naar op zoek deze zomer? Welke woorden werden er vaak ingetikt en welke categorie├źn zijn populair? Kunnen we een bepaalde trend ontdekken die te maken heeft met het super zonnige weer aan het begin van de zomer en aan het einde van de zomer als het weer slechter wordt en de scholen weer gaan beginnen?

Een ding is wel duidelijk, de trend van deze zomer waren toch zeker de Loom-bandjes. Zo stonden de Loom-bandjes in de maanden April, Mei en Juni op plek 9 in de lijst van meest gezochte woorden op Marktplaats, in de maanden Juli, Augustus en September zijn de Loom-bandjes beland op plek 4 wat betekend dat er meer dan 120.000 keer gezocht is op Loom. Ook de zoekwoorden zoals Camper, Vouwwagen en Caravan waren tijdens de zomermaanden enorm populair. De zoekterm Zwembad is de grootste opvallendste stijger in de zomermaanden, van positie 85 gestegen naar positie 28 in de meest gezochte woorden op Marktplaats.

Top 5 populaire zomerse zoekwoorden
1. Loom
2. Camper
3. Koelkast
4. Caravan
5. Zwembad

Via ons Twitter-kanaal houden we u op dr hoogte van de meest populaire zoekwoorden van het moment, u vindt ons hier: Twitter Marktplaats Zakelijk