Marktplaats Zakelijk brengt de laatste automotive trends van de NADA naar Nederland

In het weekend van 2 april vond in Las Vegas (USA) het internationale autodealer netwerk- en kenniscongres NADA (National Automobile Dealers Association) plaats. Nieuweautokopen.nl en Marktplaats Zakelijk waren erbij en brengen u de laatste ontwikkelingen in het succesvol genereren van online leads en het opvolgen hiervan naar een showroom-sale.

Bekijk de video van Marktplaats Zakelijk en Nieuweautokopen.nl met een impressie van de beurs en de reacties van verschillende Nederlandse automotive experts. Lees hieronder ook meer over het gratis webinar op 11 april over de highlights van de NADA.

Gratis webinar ‘highlights NADA’ maandag 11 april om 10.00 uur

Om Nederlandse dealers te informeren wat er op de NADA is gepresenteerd, staat er op 11 april een gratis NADA webinar op het programma. De highlights van de NADA hebben wij er voor u uitgehaald en lichten toe aan de hand van onderstaande vragen:

  • Hoe kunt u meer winst halen uit de verkoop van occasions versus nieuwe auto’s?
  • Wat zijn de netto kosten om een auto te verkopen?
  • Wat moet u meten om beter te worden in het verkopen van auto’s?

Het gratis webinar is live te volgen op maandag 11 april van 10.00 uur tot 10.30 uur. Meld u aan om bij het webinar aanwezig te zijn.

Aanmelden webinar

Digital Car Dealer Workshop (DCDW) 19 april

Op 19 april tijdens de Digital Car Dealer Workshop (DCDW) in Almere, gaan verschillende automotive sprekers verder in op de NADA en andere trends en hoe u deze inzichten succesvol kunt gebruiken. Registreren voor de DCDW kan via hier.