Starten met adverteren.
Aan de slag met Pro (Admarkt).

Starten met Pro (Admarkt) is makkelijk. Klik op de knop en vul je gegevens in om je Pro (Admarkt) account aan te maken. Hier heb je ongeveer 5 minuten voor nodig. Wij verifiëren je gegevens binnen 1 à 2 dagen en dan kun je, na goedkeuring, aan de slag.

Automatisch je advertenties laten plaatsen?
Pro (Admarkt) biedt je de mogelijkheid om geautomatiseerd te adverteren via een API-of feedkoppeling. Of je kunt het plaatsen van je advertenties uitbesteden aan één van de door ons geselecteerde marketingbureaus.

1 Handmatig advertenties plaatsen

In een paar stappen plaats je jouw Pro (Admarkt) advertentie op Marktplaats.

  1. Log in op je Pro (Admarkt) account
  2. Kies “Plaats advertentie”
  3. Maak je advertentie en vul per advertentie in:
  • Titel en kenmerken
  • Foto’s
  • Advertentietekst
  • Contactgegevens
  • Cost Per Click en Budget

Activeer je advertentie en deze is binnen een paar minuten te zien op Marktplaats.

Tips nodig voor het opzetten van een campagne?

2 Automatisch adverteren via API/Feed

Met een Pro (Admarkt) account kun je gebruikmaken van een API- of feedkoppeling. Zo kun je snel je complete webwinkel doorplaatsen als Pro advertenties op Marktplaats.

Hoe werkt API?
API maakt een realtimekoppeling tussen de producten in jouw webwinkel en Pro (Admarkt). Zo is je aanbod op Marktplaats altijd up-to-date.

Hoe werkt Feed?
De feed bevat alle informatie vanuit je webwinkelsoftware die nodig is om je Pro (Admarkt) advertenties op te stellen. De feed wordt dagelijks geladen en verwerkt door Pro (Admarkt).

Bekijk onze API- en feedpartners

3 Pro (Admarkt) adverteren uitbesteden

Wil je tijd overhouden voor andere belangrijke zaken binnen je onderneming? Laat dan je campagne beheren door een Pro (Admarkt) gecertificeerd marketingbureau. Zij beheren je budget en campagnes en voorzien je van rapportages en adviezen.

Bekijk bureaus