Auto’s adverteren

Nieuwe verbeteringen. Betere verkoopkansen

Onder de motorkap van ons platform altijd druk bezig met het updaten van bestaande en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Zo zorgen we ervoor dat de koper het aanbod makkelijker vindt en jullie allebei de beste tools hebben om sneller te handelen. We laten je graag zien waar we hard aan hebben gewerkt.

Unieke toevoeging: geïntegreerde LMS chatfunctie

Als jouw LMS-systeem aan ons is gekoppeld, is het nu mogelijk om direct vanuit je LMS leads uit de chat op te volgen. Zo kun je via de chat communiceren met potentiële kopers op Marktplaats. Een soepele ervaring voor hen en efficiëntere communicatie voor jou!

Onze recente verbeteringen:

  • De zoekresultaten voor kopers hebben een nieuwe vormgeving. Kopers zien nu in één oogopslag alle relevante informatie van de auto’s die ze zoeken en kunnen zo sneller zien welke auto hen aanspreekt.
  • Ook de zoekervaring voor kopers is verbeterd door een logischere volgorde van de filters. Deze nieuwe layout helpt kopers sneller tot relevante resultaten te komen in hun zoekproces.
  • De overzichtspagina’s van je auto’s zijn overzichtelijker geworden. Potentiële kopers zien nu meteen de meest gezochte eigenschappen, net als alle officiële RDW informatie van de betreffende auto. Dit is nog maar een greep uit de ontwikkelingen die we doorvoeren op ons platform. In onze werkplaats blijven we druk bezig met het verbeteren van ervaringen voor jou en de kopers!