Kenniscentrum

How-to video's

How-to video’s

Marktplaats Pro video’s

Bekijk deze korte video’s over diverse onderwerpen. Zo weet je in korte tijd alles en kan je zelf snel aan de slag.

1Dit is Marktplaats Pro
Maak kennis met Marktplaats Pro. Met Pro plaats je jouw advertenties op de best bekeken plekken van Marktplaats. Een perfecte manier om meer uit je online verkoop te halen.
2Mijn eerste advertentie
Ga je jouw eerste advertentie opzetten in Marktplaats Pro? In deze video zie je precies hoe je dat doet.
3Het CPC-model
CPC is de afkorting voor Cost Per Click. Maar wat is het precies? En hoe werkt het? Bekijk hier een uitleg over het CPC-model.
4Ken je klanten
Deze tips helpen je met het aanspreken van de juiste doelgroep. Want om je klanten te bereiken, moet je ze eerst leren kennen.
5De perfecte advertentie
Waar moet je precies op letten als je een advertentie maakt? Volg deze stappen voor een optimale advertentie waarmee je scoort op Marktplaats.
6Branding en je verkoperspagina
Met de juiste branding en een verzorgde verkoperspagina creëer je een verzorgde professionele, herkenbare en betrouwbare uitstraling voor je bedrijf.
7Automatiseren en uitbesteden
Wil jij het meeste uit Pro halen met zo min mogelijk tijd? Dan kun je het aanbod in je webshop ook automatisch op Marktplaats zetten. Of ontdek wat een extern bureau voor je kan betekenen.
8Opvalpakketten
Met onze pakketten laat jij je onderneming en je advertenties extra opvallen. Zo kun je dus nóg meer uit je online verkoop halen.