12 April 2017

Ga er dit voorjaar op uit!

Marktplaats zet groots in op het paasweekend en het voorjaar. Het paasweekend staat voor de deur en is meteen de start van het voorjaar. Zorg er voor dat jouw marketingcampagnes klaar staan voor dit nieuwe seizoen. Want juist nu is het moment voor Marktplaats om potentiële webshopleads & autokopers in Nederland te bereiken met de nieuwe voorjaarscampagne. Jouw webshop of online showroom lift daar natuurlijk op mee.

Ga er dit voorjaar op uit

De Marktplaatscampagne speelt in op Pasen en het voorjaar met als titel: ‘Ga er dit voorjaar op uit’. Dit is de tijd om te toeren, tuinieren, fietsen of een weekendje weg te gaan. Jij komt vast ook de komende tijd in aanraking met de nieuwe commercial van Marktplaats op radio, televisie of online. In samenwerking met onder andere RTL 4, Radio 538, Weeronline en Facebook bereiken we miljoenen Nederlanders: van jong tot oud en van hip tot degelijk. En wat ze ook nodig hebben: het staat op Marktplaats.

De (online) Showroom

– Dus ook de producten in jouw online showroom en op Marktplaats moeten er goed bijstaan
– Plaats goede foto’s en communiceer een duidelijke call-to-action: zo krijg je nog meer leads
– En denk ook aan de optimalisatie van je mobiele website: veel leads (van Marktplaats) komen via mobiel

Benut Marktplaats in het voorjaar

Met een bereik van 8,2 miljoen unieke bezoekers per maand, verdeeld over 38 verschillende categorieën, is Marktplaats ook in het voorjaar dé partner om nóg meer leads naar jouw webshop en showroom te trekken!

Start nu!