2 August 2017

“Ik blijf verbaasd over wat Marktplaats de adverteerder allemaal biedt!”

Thij de Baaij

Bij Autobedrijf van het jaar 2016, De Baaij in Nijmegen, draait alles om de klant. Hoe persoonlijker de service, hoe beter. Klanten tot ver buiten de eigen regio komen er dan ook graag terug. Marktplaats zorgt hierin met een bereik van 8.2 miljoen unieke bezoekers per maand voor een grote hoeveelheid leads én voor meer bekendheid.

Autobedrijf van het jaar 2016

In 2010 neemt Thijs de Baaij met grootse plannen autobedrijf Van Gool over. In 2016 wordt het bedrijf omgedoopt tot Autobedrijf De Baaij, dat in hetzelfde jaar nog wordt uitgeroepen tot Autobedrijf van het jaar. Een bekroning op de nieuw ingezette koers. De Baaij: “Wij pakken de zaken bewust anders aan. Niet de auto staat centraal, maar het persoonlijke verhaal van de klant. Zo kom je graag bij ons terug en bouwen we een prettige relatie op.”

De meeste leads uit Marktplaats

Sinds 2015 adverteert De Baaij steevast op Marktplaats. Iedere week plaatst hij advertenties van al zijn occasions van merken als Audi, Citroën, Peugeot en Volvo. De Baaij: “Lang dacht ik dat Marktplaats alleen voor particuliere verkopers was. Inmiddels weet ik beter: van alle autosites die we inzetten, halen we de meeste leads uit Marktplaats!”

“Als adverteerder wil ik weten: levert het echt wat op?
Dankzij calltracking weet ik dat de lead van Marktplaats komt.”

De grootste voordelen: bereik en calltracking

“Door op Marktplaats te adverteren, weet ik dat we gevonden worden. Naast kliks zijn nu ook leads via telefoontjes inzichtelijk. Belt iemand via een Marktplaatsadvertentie, dan hoor ik dat die lead van Marktplaats komt. Die telefoontjes zijn er regelmatig. Ideaal, want nu weet ik dat de advertenties ook echt iets opleveren.”

Opvalmogelijkheden voor je advertenties

“Autosites zijn gefocust op de prijs. Ons onderscheid zit juist in het persoonlijke en de service. Wij adverteren op Marktplaats om potentiële kopers naar onze website te trekken. Daar zien ze waar we voor staan. Ook promoten we op Marktplaats onze toegevoegde waarde, zoals de zes maanden BOVAG-garantie. Met een ‘GARANTIE’ opvalsticker benadrukken we dat.”

Nieuw: Marktplaats Plus en Premium

Met Marktplaats Plus en Marktplaats Premium zijn er talloze nieuwe advertentiemogelijkheden voor autobedrijven. Ontdek het nu zelf!

Ik wil meer weten